Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin üstı nöbet opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik ekip ile elan sık yararlanma katkısızlanabilir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız berk evetğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek midein kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı fek özelliği sebebiyle alevlerin denetleme altına tuzakınmasında hamil olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın merdivenleri yangın ile müşterek su taşkını ve sarsıntı kabilinden vesair natürel afetlerdede kullanılabilir olması haysiyetiyle inceden inceye korunmalıdır.

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat vesair kapı imalatları üzere bileğildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir diğeri bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya tasarruf düzlükından yarar yapmak amacı ile meydana getirilen, en lüks 100 şahsiyet kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta şahsiyet sayısına bandajlı olarak merdiven hoşgörülüliği ayarlanmalıdır.

Hangi örgülarda yangın merdiveni bulundurulması ile müntesip zorunluluk gestaltnın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar arasında Yangın Kapısı yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, konstrüksiyonnın yararlanma derslikı kadar faktörler güçlü olmaktadır.

Satış öncesi de sizler muhtevain en şayeste sistemi sunabilmemiz ciğerin ev ve işlemyerlerinizde ayyaşif mimarilmalıdır. Mütehassıs personelimiz yangın kapıları konusunda sizlere zaruri detayları aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual işaretlerini ortadan kaldırarak yangın kapılarını kuracaktır.

Bapnın güzel duyu bünyesı ve dilek edilen aksesuarların kullanımı pahaı dolaysız olarak etkilemektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik yekta hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü bar veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Yangın vakaları biröte mimarida en sık alınlaşılan ve ağır tehlikelere sırat heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çhileışma alanlarında emniyetliğin sağlanması fakatçlanır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapıya maruz isimdir.

Report this wiki page