Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Fevkda mahal yer kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Açılıp - kapanma işlevinin sorunsuz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu durum yoklama edilmelidir. 

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri genellikle yangına, korozyona ve ambiyans koşullarına dayanıklı çelik veya hileüminyum üzere salim malzemelerden gestaltlır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu düzen sebebiyle kapı hareketsiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Projeye en tatminkâr Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı tamam çabucak oluşturulan ve kalaba grupların sağlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bu konuda yetkili yangın firmasından bağış alabileceğiniz gibi, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

Bu tür yangın merdiveninin asliye özelliği kompakt ve yerden biriktirme sağlayıcı tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven fondöten bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da Yangın çıkış kapısı istanbul onu sınırlı alana mevla binalar yahut estetik efkârların bir faktör olduğu binalar için onat hale getirir.

Dairesel yangın merdiveni, çoğu kez silindirik veya dairesel bir korunum içinde mevcut spiral yahut dairesel bir merdiven dizaynına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseri sınırlı dış alana ehil yahut güzel duyu düşünceların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Her saat boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir kayıt, mobilya yahut ayrıksı bir gerelti bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı dâhilin insanoğluın dumandan zehirlenmesine pürüz olan ivedi gestalt kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha tamlık ordu olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın direnci: Ivedili çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emin tahliyesini katkısızlamalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen konstrüksiyonda imal edip, montaj ve onarma süreçlerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde tuzakıyoruz.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page